Wat kun je nog toevoegen aan al het nieuws en informatie? Trends zijn morgen verdampt, links en rechts ingehaald door nieuwe inzichten. Toch zijn er beelden die blijven, die aankomen. In duurzame scenario's hebben ze vaste grond gevonden. Het zijn de parels van communicatie die altijd blijven bestaan. Je hebt ze vast wel eens mogen ervaren. Dat zijn de scenes die wij willen maken. Gouden momenten.

Genoeg is genoeg en snel teveel 

Als je erop let valt het je op. Soms is het stil, het beeld pakt je, het geluid of de muziek is er wel of niet, er wordt indringend of luchtig gesproken. Een precieze balans die de aandacht vasthoudt. Film in al zijn eenvoud is iets anders dan aaneengebonden plaatjes. In luttele seconden of in een lange documentaire; het blijft een breekbaar evenwicht tussen vorm en content. Dat is de sleutel tot een blijvende herinnering.

Video met inhoud

Ga voor jezelf na wat het allerbelangrijkste is wat je wil vertellen. Verlaat de koopmansgeest die wil dat je zoveel mogelijk kwijt kunt in een korte videoboodschap. Met het beeld van je ideale kijker voor ogen kan je de inhoud van je verhaal beter toespitsen.