Wat is er nog toe te voegen aan al het nieuws en informatie? Trends zijn morgen verdampt, links en rechts ingehaald door nieuwe inzichten, nieuwe clichés. Toch zijn er beelden die blijven, die aankomen. In duurzame scenario's hebben ze vaste grond gevonden. Het zijn de parels van communicatie die altijd blijven bestaan. Je hebt ze vast wel eens mogen ervaren. Dat zijn de scenes die wij willen maken. Film in optima forma.

Genoeg is genoeg en snel teveel 

Als je er aandacht voor hebt valt het je op. Soms is het stil, het beeld pakt je. Soms is er geluid of muziek of wordt er indringend of luchtig gesproken. Het is een wankele balans die je aandacht kan vasthouden. De ideale opbouw van een film in al zijn eenvoud is iets anders dan aaneen gebreide plaatjes onder een vette score of een uitputtend commentaar. Of het nou gaat om luttele seconden of een lange documentaire; het breekbare evenwicht tussen vorm en content is de doorslag tot een beklijvende herinnering.

Video met inhoud

Ga voor jezelf na wat het allerbelangrijkste is wat je wil vertellen. Verlaat de koopmansgeest die wil dat je zoveel mogelijk kwijt kunt in een korte videoboodschap. Met het beeld van je ideale kijker voor ogen kan je de inhoud van je verhaal beter toespitsen.